Palvelut

Huolto

Suoritamme kaikki BMW korjaukset ja huollot polttimon vaihdoista moottoriremontteihin.

Käytössämme on BMW AG:n alkuperäiset testi- ja päivitysohjelmistot. Koodaamme ja ohjelmoimme myös käytetyt ohjainlaitteet.

Täytämme myös uuden BMW:si sähköisen huoltokirjan, jolloin auton takuu säilyy. Yhteys tehtaalle Müncheniin mahdollistaa myös autosi historian selailun, sekä pystymme katsomaan kaikki autosi avoinna olevat kampanjat sekä takaisinkutsut.

Tilaa huolto

Täytämme BMW-autosi sähköisen huoltokirjan, jolloin auton takuu säilyy. Yhteys tehtaalle Müncheniin mahdollistaa autosi historian selailun, sekä avoimien kampanjoiden ja takaisinkutsujen tarkastuksen.

Noudatamme BMW:n huolto- ja korjausohjeita, ja saat aina mukaasi dokumentin mitä autollesi on tehty.

Käytössämme on kaikki tarvittavat työkalut joita BMW:si tarvitsee, ja käytämme ainoastaan joko alkuperäisiä, tai alkuperäistä vastaavia huolto- ja varaosia.

Huollamme ja korjaamme myös kaikki muut merkit.

Annamme tekemällemme työlle 2 vuoden takuun, varaosatakuu voi poiketa tästä osakohtaisesti.

(Muuten kuin työsuoritteen osalta sovellamme Autoalan kuluttajaneuvottelukunnan (AUNE) laatimia ja Kuluttajaviraston/kuluttaja-asiamiehen tarkistamia moottoriajoneuvojen korjausehtoja myös takuun osalta.)

Varaosat

Meiltä saat kaikki BMW ja Mini varaosat ja tarvikkeet varmasti kilpailukykyiseen hintaan. Hyllystämme löytyy kaikki yleisimmät BMW varaosat, ja nopealla toimituksella kaikki saatavissa olevat varaosat ja tarvikkeet.

Oletko etsimässä vain varaosia? Lähetä sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella kysely tarvittavista osista, niin saat varmasti edullisen tarjouksen nopealla ja luotettavalla toimituksella!

Ota yhteyttä

Tehonmittaus

Tehonmittaukset Dynomax 1500 dynamometrillä aina 1500 hv saakka.

Penkki on 2WD malli, mutta myös BMW xDrivet saadaan mitattua. Dynamometrin tarkkuus on inertiamoodissa n. 0,1 % ja pyörrevirtajarrua apuna käyttäen n. 2 %.

Järjestämme myös dynopäiviä autokerhoille, yhdistyksille, yrityksille yms. Pyydä tarjous!

Ota yhteyttä